מטוגן בשווייץ עם אגוזי לוז ושום
תבשיל שוויצרי מוקפץ עם אגוזי לוז ושום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, צ'ארד שוויצרי, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מטוגן בשווייץ עם שום, מטוגנים בשווייץ עם לימון ושום, ו מטגנים שומנים בשווייץ עם שמן זית, שום ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט אגוזי לוז במחבת גדולה, עמוקה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד ריחני.
ממיסים חמאה במחבת; מערבבים באנשובי ושום. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד שום קלוי אנשובי נשבר.
להוסיף chard, בקבוצות, ערבוב עד נבול. לבשל, לזרוק מדי פעם, 15 דקות או עד מכרז. מערבבים בחומץ שרי ואגוזים. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור לפי הטעם.