מטוגן-עוף-כבד ומטוגן-בצל פו בנים
עוף מטוגן-כבד ובצל מוקפץ פו בנים יכולים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל קאיין, לימון, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כבד עוף מוקפץ על טוסט, פילה מוקפץ של להחליק עם תפוחים מקורמלים וכבד עוף, ו עוף-כבד מוס עם בצל אדום כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את החמאה ו 2 כפות של מיונז; העונה עם מלח ופלפל שחור.
הוסף את הכבדים. בשקית פלסטיק גדולה, resealable, לערבב את הקמח, אבקת בצל, קאיין עם 1 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מסננים את הכבדים ומוסיפים אותם לקמח המנוסה; לזרוק למעיל.
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, חום 1/4 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מוסיף את כבדי העוף למחבתות ומטגנים על חום גבוה בינוני במשך 6 עד 8 דקות, הופך פעם אחת, עד השחמה פריך. (היזהר הכבדים להתיז בזמן שהם מטגנים.)
מסננים את כבדי העוף על מגבות נייר; מפזרים מלח.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שמן באחד המחבתות.
מוסיפים את הבצל; מבשלים מעל חום מתון עד מרכך, 8 דקות.
מורחים מיונז על הצדדים לחתוך של בגטים ולמלא עם כבדי עוף, בצל מרוסק ארוגולה. לסחוט את הלימון על כבדי העוף, לסגור את הבגטים ולחתוך אותם לרבעים.