תבשיל חצילים ניו אורלינס עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם, שום, נורת שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תבשיל חצילים, תבשיל חצילים, ו תבשיל חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את החצילים 3/4 אינץ ' עבה, ומפזרים כל צד עם מלח. אפשר לפרוסות לנקז במסננת להגדיר בכיור במשך 2 עד 3 שעות. לנגב את עודף מלח, אבל לא לשטוף פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
חציל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
2
להניח את הפרוסות למחבת גדולה עם כ 2 או 3 כפות של מים. מכסים, אדים על חום בינוני עד למכרז, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר וחתוך את הפרוסות לקוביות 3/4 אינץ'.
4
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תנור
6
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את קוביות החצילים במשך כ -10 דקות כדי לייבש אותם מעט, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים שום, ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חציל
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מעבירים את החצילים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חציל
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מבשלים את השומר במחבת עד למכרז, 5 עד 8 דקות; להעביר לקערה עם חצילים. באותו מחבת, חום את נקניק חזיר בשר בקר טחון, לשבור את הבשר מתפורר כפי שהוא מבשל, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר
בשר טחון
חציל
שומר
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
9
מוסיפים בשר לתערובת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
חציל
בשר
10
מסננים שומן עודף ממחבת; מבשלים סלרי, בצל ופלפל ירוק עד הסלרי החל להיות רך ובצל שקוף, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מעבירים ירקות לקערה עם חצילים ובשר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
חציל
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מערבבים פלפל קאיין ורוטב חם לתוך התערובת, המשלב את החצילים והבשר ביסודיות; מערבבים בעדינות את האורז מבושל. בדוק תיבול, ולהוסיף מלח במידת הצורך.