קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

תבשיל חצילים ניו אורלינס

תבשיל חצילים ניו אורלינס
תבשיל חצילים ניו אורלינס עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם, שום, נורת שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תבשיל חצילים, תבשיל חצילים, ו תבשיל חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החצילים 3/4 אינץ ' עבה, ומפזרים כל צד עם מלח. אפשר לפרוסות לנקז במסננת להגדיר בכיור במשך 2 עד 3 שעות. לנגב את עודף מלח, אבל לא לשטוף פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
2
להניח את הפרוסות למחבת גדולה עם כ 2 או 3 כפות של מים. מכסים, אדים על חום בינוני עד למכרז, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר וחתוך את הפרוסות לקוביות 3/4 אינץ'.
4
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
6
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את קוביות החצילים במשך כ -10 דקות כדי לייבש אותם מעט, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים שום, ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מעבירים את החצילים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מבשלים את השומר במחבת עד למכרז, 5 עד 8 דקות; להעביר לקערה עם חצילים. באותו מחבת, חום את נקניק חזיר בשר בקר טחון, לשבור את הבשר מתפורר כפי שהוא מבשל, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזירנקניק חזיר
בשר טחוןבשר טחון
חצילחציל
שומרשומר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
9
מוסיפים בשר לתערובת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
בשרבשר
10
מסננים שומן עודף ממחבת; מבשלים סלרי, בצל ופלפל ירוק עד הסלרי החל להיות רך ובצל שקוף, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מעבירים ירקות לקערה עם חצילים ובשר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חצילחציל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מערבבים פלפל קאיין ורוטב חם לתוך התערובת, המשלב את החצילים והבשר ביסודיות; מערבבים בעדינות את האורז מבושל. בדוק תיבול, ולהוסיף מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
אורז מבושלאורז מבושל
רוטב חריףרוטב חריף
תיבולתיבול
חצילחציל
בשרבשר
מלחמלח
13
מניחים את התערובת לתוך תבשיל תבשיל מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
14
מפזרים את התבשיל בפירורים, וטפטוף עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
15
אופים בתנור שחומם מראש עד חם, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור