קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

מילוי מוס שוקולד חלב

מילוי מוס שוקולד חלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס שוקולד חלב מילוי. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 43 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגה עם מילוי מוס שוקולד, מילוי מוס שוקולד מריר, ו פודינג שוקולד טופו / מוס / מילוי עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, לנצח את הקרם עד קצפת ברכות. מקררים עד שמצוננים, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, מחממים את ליקר הקפה בעוצמה גבוהה עד לחום, כ -45 שניות. מערבבים את הג ' לטין הרך עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה בינונית אחרת, לנצח את חלמונים ביצה עם סוכר ומלח במהירות גבוהה עד חיוור מעובה, על 5 דקות. בזמן להכות את החלמונים, להכות את הנוזל קפה ג ' לטין; לגרד את הצד ואת החלק התחתון של הקערה. מקציפים את השוקולד המומס. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת ב 2 תוספות. לגרד את מוס לתוך קערה, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך