מילוי מוס שוקולד חלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס שוקולד חלב מילוי. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 43 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגה עם מילוי מוס שוקולד, מילוי מוס שוקולד מריר, ו פודינג שוקולד טופו / מוס / מילוי עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד שהתרכך.
בינתיים, בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, לנצח את הקרם עד קצפת ברכות. מקררים עד שמצוננים, בערך 10 דקות.
בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, מחממים את ליקר הקפה בעוצמה גבוהה עד לחום, כ -45 שניות. מערבבים את הג ' לטין הרך עד מומס.
בקערה בינונית אחרת, לנצח את חלמונים ביצה עם סוכר ומלח במהירות גבוהה עד חיוור מעובה, על 5 דקות. בזמן להכות את החלמונים, להכות את הנוזל קפה ג ' לטין; לגרד את הצד ואת החלק התחתון של הקערה. מקציפים את השוקולד המומס. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת ב 2 תוספות. לגרד את מוס לתוך קערה, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.