המתכון מיני וניל שעועית צהוב קאפקייקס עם ציפוי שוקולד שמנת יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 90 מנות. עם 97 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, חלמונים, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מיני וניל שעועית קאפקייקס עם ציפוי וניל קרם חמאה, קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית, ו עוגות שוקולד סטאוט עם ציפוי וניל שעועית.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 350 F. מלא מיני מאפין פחים עם מצעים cupcake ולרסס את ספינות עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח 1/2 כוסות סוכר קנה יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לטאטא יחד את החמאה המומסת, חלב חמאה, שמן, תמצית וניל, זרעי וניל חלמונים ביצה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בקערה נקייה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד קצף, על 30 שניות. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/4 כוס סוכר. ממשיכים להכות עד פסגות נוקשות רק טופס, 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
להעביר לקערה נפרדת ולהניח בצד. שטוף את הקערה והתייבש.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים את תערובת הקמח לקערת הערבוב הריקה. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה עם מצורף whisk, בהדרגה לשפוך את תערובת החמאה ומערבבים עד כמעט משולב (כמה פסים של קמח יבש יישאר), על 15 שניות. עצור את המיקסר וגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה. להחזיר את המערבל למהירות בינונית-נמוכה לנצח עד חלקה במלואה incorporated, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
באמצעות מרית גומי, מערבבים שליש מהלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר. לאחר מכן להוסיף את הלבנים הנותרים בעדינות לקפל לתוך הבלילה עד לא פסים לבנים להישאר.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
ממלאים את ספינות פח מיני מאפין שלושה רבעים מלאים ואופים עד המשרד רק, 8 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו מגניב, ולאחר מכן פרוסט עם ציפוי שוקולד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
11
מוסיפים את החמאה, הסוכר, הקקאו והמלח למעבד מזון. תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה פעם או פעמיים, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מוסיפים את סירופ התירס, וניל ואבקת אספרסו ומעבדים רק עד לשילוב, כ -10 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה עוד פעם אחת, ולאחר מכן טפטוף בשוקולד. דופק עד הציפוי הוא שמנת, כ -15 שניות.