קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות90
ציון בריאות0
מגזין

מיני וניל שעועית צהובה עם ציפוי שוקולד שמנת

מיני וניל שעועית צהובה עם ציפוי שוקולד שמנת
המתכון מיני וניל שעועית צהוב קאפקייקס עם ציפוי שוקולד שמנת יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 90 מנות. עם 97 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, חלמונים, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מיני וניל שעועית קאפקייקס עם ציפוי וניל קרם חמאה, קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית, ו עוגות שוקולד סטאוט עם ציפוי וניל שעועית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 350 F. מלא מיני מאפין פחים עם מצעים cupcake ולרסס את ספינות עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח 1/2 כוסות סוכר קנה יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לטאטא יחד את החמאה המומסת, חלב חמאה, שמן, תמצית וניל, זרעי וניל חלמונים ביצה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בקערה נקייה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד קצף, על 30 שניות. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/4 כוס סוכר. ממשיכים להכות עד פסגות נוקשות רק טופס, 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
להעביר לקערה נפרדת ולהניח בצד. שטוף את הקערה והתייבש.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים את תערובת הקמח לקערת הערבוב הריקה. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה עם מצורף whisk, בהדרגה לשפוך את תערובת החמאה ומערבבים עד כמעט משולב (כמה פסים של קמח יבש יישאר), על 15 שניות. עצור את המיקסר וגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה. להחזיר את המערבל למהירות בינונית-נמוכה לנצח עד חלקה במלואה incorporated, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
באמצעות מרית גומי, מערבבים שליש מהלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר. לאחר מכן להוסיף את הלבנים הנותרים בעדינות לקפל לתוך הבלילה עד לא פסים לבנים להישאר.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
ממלאים את ספינות פח מיני מאפין שלושה רבעים מלאים ואופים עד המשרד רק, 8 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו מגניב, ולאחר מכן פרוסט עם ציפוי שוקולד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
11
מוסיפים את החמאה, הסוכר, הקקאו והמלח למעבד מזון. תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה פעם או פעמיים, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מוסיפים את סירופ התירס, וניל ואבקת אספרסו ומעבדים רק עד לשילוב, כ -10 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה עוד פעם אחת, ולאחר מכן טפטוף בשוקולד. דופק עד הציפוי הוא שמנת, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים0(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקנה סוכר טהורקנה סוכר טהור2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו מעובד הולנדיקקאו מעובד הולנדי3largesחלבונים, טמפרטורת החדרחלבונים, טמפרטורת החדר6largesחלמונים, טמפרטורת החדרחלמונים, טמפרטורת החדר11 קילו קישואים,אבקת אספרסואבקת אספרסו1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח1צביטהקמצוץ מלח ים משובחקמצוץ מלח ים משובח198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר למחצה, נמס ומקוררשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 מקלות חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעט1/4 מקלות חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעט283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1/2 מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1שעועית וניל, פיצול וזרעים שרוטיםשעועית וניל, פיצול וזרעים שרוטים1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס3(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות