זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מירין, סוכר חום, סאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: מיסו מזוגג בקלה שחור, בקלה שחור מזוגג מיסו בגריל, ו בקלה שחורה מזוגגת מיסו במרק קוקוס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 F. קו גיליון אפייה כבדה עם לסכל. מעט שמן לסכל ולמקם את הפילה במרכז. הפעל הגדרת תנור לצלות ומבשלים כ 4 אינץ ' ממקור החום, עד זיגוג הוא מבעבע משחיתים כתמים, על 6 דקות.החלף הגדרת תנור לאפות, ב 425 F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מניחים את תבנית האפייה בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 8 עד 10 דקות נוספות, או עד פתיתי דגים בקלות. (פתיתים יהיו חלקים גדולים.) בינתיים, להרתיח את המרינדה הנותרים בסיר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מגישים מיד, עם כמה טיפות של המרינדה מבושל בצד, אם תרצה. עושה 4 מנות.מתכון מותאם מ dallasnews.com
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.