קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 22 דק.
מנות3
ציון בריאות49
מגזין

מיסו מטוגן Mackeral עם סלט חרדל חריף

מיסו מטוגן Mackeral עם סלט חרדל חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Miso מטוגן Mackeral עם סלט חרדל חריף. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 671 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלרי, מלח כשר, אורך זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Norecipes יש 10 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלט ארטישוק מטוגן עם ויניגרט לימון-חרדל, דבש חרדל בייגלה מצופה סלט עוף עם רוטב חרדל דבש חריף, ו לפת צלויה בחמאה מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר לחץ, להביא את המירין ואת הסאקה לרתיחה יחד עם זנגביל, שאלוט ושום. להרתיח במשך 2 דקות כדי לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
אלכוהולאלכוהול
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
2
מוסיפים את המים ואת מיסו ומערבבים לפזר את מיסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מיסומיסו
3
הוסף את המקרל, ולאחר מכן לאטום ולנעול את המכסה. אם סיר הלחץ שלך יש הגדרות להגדיר את זה עבור הלחץ הגבוה ביותר. להביא את סיר הלחץ עד ללחץ על חום גבוה בינוני, ואז להנמיך את החום נמוך ככל שתוכל תוך שמירה על לחץ ומבשלים במשך 45 דקות. אם אין לך סיר לחץ, אתה יכול לבשל את זה בסיר עם מכסה במשך כ 2 1/2 שעות.בעוד המקרל הוא בישול להשתמש מנדולינה לחתוך את הבצל והסלרי דק מאוד, ואז לשים אותם בקערה גדולה של מי קרח. שנה את המים 2 פעמים כל 20 דקות (עבור סך של 1 שעה להשרות). זה ייקח את הקצה הקשה הן את הסלרי והן את הבצל וזה גם יעשה את הירקות פריכים יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מקרלמקרל
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
מנדולינהמנדולינה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לטאטא את החומץ, חרדל, סוכר ומלח בקערה קטנה כדי להפוך את הרוטב.כאשר המקרל נעשה, בצע את כיווני סיר הלחץ לשחרר את הקיטור. העצמות צריכות להיות רכות מספיק כדי לאכול. אם הם לא, אתה יכול להוסיף עוד קצת מים במידת הצורך, לחבר מחדש את המכסה ולהמשיך לבשל עוד 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרלמקרל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מסננים את הבצל והסלרי ולהשתמש בנייר או טווה סלט כדי להסיר כמה שיותר מים מהם.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
6
יוצקים על רוטב החרדל ואז לזרוק את המעיל. כדי לשרת, פשוט הניח את המיטה של סלט, העליון עם מקרל מטוגן ומגישים עם צד של אורז.
מרכיבים שתצטרך
מקרלמקרל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)