מכרזים עוף בוטנים אסיאתיים
חטיפי עוף עם בוטנים אסיאתיים עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מכרזי עוף, רוטב טריאקי, בוטנים קלויים יבשים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מכרזים עוף אסייתי פריך, אסיה לימון עוף מכרזים, ו מכרזים עוף אסייתי עם רוטב לימון מתובלן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים רוטב בוטנים. כיסוי; להכניס למקרר עד מוכן לשרת.
תנור חום עד 204°. ספריי גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול. בקערה רדודה, לנצח ביצה. בשקית ניילון גדולה ומנומקת לאחסון מזון, מניחים פירורי לחם ובוטנים. טובלים עוף לתוך ביצה.
מניחים בשקית פירורי לחם; לאטום וללחוץ למעיל.
מניחים עוף על גיליון עוגיות.
אופים 15 עד 20 דקות, הופך פעם אחת, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז פירורי לחם הם חום זהוב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
חטיפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.