מלטגליאטה עם בורלוטי, שאלוט וארוגולה
Maltagliate עם Borlotti, שאלוט וארוגולה דורש על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 867 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, יין, שעועית פינטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו עוף בגריל עם דובדבנים, שאלוט וארוגולה, פולנטה קרמית עם עוף, שאלוט קרמל, ארוגולה, ו צלעות עגל עם שאלוט צלוי, ארוגולה ופולנטה רכה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פסטה לצורות מצחיקות ומניחים בצד.
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
במחבת סאוט 12 עד 14inch, מחממים שמן זית ובצלצלים על חום בינוני ומבשלים עד שאלוט הם רכים, כ -8 עד 10 דקות.
מוסיפים שעועית ויין אדום ומפחיתים נוזלים בחצי.
מוסיף פרמזן ולהסיר מחום. זרוק פסטה לתוך מים רותחים ומבשלים עד מכרז, על 3 עד 4 דקות.
מסננים וזורקים למחבת עם שעועית. חזור לחום וזרוק למעיל. ברגע האחרון, להוסיף ארוגולה, לזרוק 20 שניות, לשפוך לתוך קערת הגשה ומגישים.
הפוך תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים, שמן וכל טעם אחר שתבחר. באמצעות מזלג, להכות יחד את הביצים, שמן וטעמים ולהתחיל לשלב את הקמח מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר. כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר 1/2 מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים בעיקר. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שמאל על חתיכות פריך. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.