קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג מולד קלאסי

פודינג חג מולד קלאסי
פודינג חג המולד קלאסי דורש בערך 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1064 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, קוניאק, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, גביע קלאסי עוגיות חג המולד, ו קלאסי חג המולד סוכר עוגיות Cutouts (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכין הכל לפודינג. קוצצים את השקדים בגסות. לקלף, הליבה וקוצצים את תפוחי הבישול. להשחיז את הסכין שלך לקצוץ את קליפה מסוכרת. (אתה יכול לקצוץ את השקדים והתפוחים במעבד מזון, אבל הקליפה חייבת להיעשות ביד.) אח שלושה רבעים של אגוז מוסקט (נשמע הרבה אבל זה נכון).
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
לשימור,לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מערבבים את השקדים, תפוחים, קליפה מסוכרת, אגוז מוסקט, צימוקים, קמח, פירורי לחם, סוכר muscovado אור, ביצים 2 כף ברנדי או קוניאק בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado אורסוכר Muscovado אור
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
( 23)( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,לשימור,
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחזיק את החמאה בעטיפה שלו, מגרר רבע ממנו לתוך הקערה, ואז מערבבים הכל יחד. חזור עד שכל החמאה מגוררת, ולאחר מכן מערבבים במשך 3-4 דקות התערובת מוכנה כאשר היא שוקעת מעט לאחר כל ערבוב. בקש גם מהמשפחה לבחוש, ולגרום לכולם להביע משאלה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בנדיבות חמאה שתי קערות 1.2 ליטר ולשים מעגל אפייה קלף בתחתית כל אחד. ארוז בתערובת הפודינג. מכסים בשכבה כפולה של קלף אפייה, מקפלים אותו כדי לאפשר הרחבה, ואז לקשור עם מחרוזת (לשמור על הנייר במקום עם רצועת גומי תוך קשירה). לקצץ את כל נייר עודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
עכשיו לעמוד כל קערה על גיליון גדול של נייר כסף ולהביא את הקצוות מעל, ואז לשים גיליון אחר של נייר על החלק העליון ולהביא אותו מתחת כדי להפוך את חבילה כפולה (זה עושה את puddings אטום למים). לקשור עם חוט יותר, ולעשות ידית להרים קל פנימה והחוצה של המחבת. צפה בסרטון שלנו כדי לראות איך לקשור פודינג כראוי.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להרתיח או קיטור תנור את puddings במשך 8 שעות, ציפוי עם מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מן המחבתות ולהשאיר להתקרר בן לילה. כאשר קר, להשליך את העטיפות מבולגנות מחדש לעטוף בקלף אפייה חדשה, רדיד וחוט. לאחסן במקום קריר ויבש עד חג המולד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
כדי להפוך את חמאת ברנדי, שמנת החמאה עם גרידת התפוז ואת הדובדבן סוכר. בהדרגה להכות את הברנדי או קוניאק וג ' ינג ' ר גזע קצוץ. לשים בקערה קטנה, מזלג העליון אטרקטיבי ולשים במקרר להגדיר. החמאה תשמור במשך שבוע במקרר, או שזה יכול להיות קפוא עד שישה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קוניאקקוניאק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
ביום חג המולד, להרתיח או קיטור תנור עבור 1 hr. Unwrap ולצאת. ללהבה, חם ברנדי 3-4 כפות במחבת קטנה, לשפוך אותו על הפודינג ולהגדיר אור אליו.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.