פודינג חג מולד קלאסי
פודינג חג המולד קלאסי דורש בערך 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1064 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, קוניאק, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, גביע קלאסי עוגיות חג המולד, ו קלאסי חג המולד סוכר עוגיות Cutouts (מתכונים דומים).
הוראות
תכין הכל לפודינג. קוצצים את השקדים בגסות. לקלף, הליבה וקוצצים את תפוחי הבישול. להשחיז את הסכין שלך לקצוץ את קליפה מסוכרת. (אתה יכול לקצוץ את השקדים והתפוחים במעבד מזון, אבל הקליפה חייבת להיעשות ביד.) אח שלושה רבעים של אגוז מוסקט (נשמע הרבה אבל זה נכון).
מערבבים את השקדים, תפוחים, קליפה מסוכרת, אגוז מוסקט, צימוקים, קמח, פירורי לחם, סוכר muscovado אור, ביצים 2 כף ברנדי או קוניאק בקערה גדולה.
מחזיק את החמאה בעטיפה שלו, מגרר רבע ממנו לתוך הקערה, ואז מערבבים הכל יחד. חזור עד שכל החמאה מגוררת, ולאחר מכן מערבבים במשך 3-4 דקות התערובת מוכנה כאשר היא שוקעת מעט לאחר כל ערבוב. בקש גם מהמשפחה לבחוש, ולגרום לכולם להביע משאלה.
בנדיבות חמאה שתי קערות 1.2 ליטר ולשים מעגל אפייה קלף בתחתית כל אחד. ארוז בתערובת הפודינג. מכסים בשכבה כפולה של קלף אפייה, מקפלים אותו כדי לאפשר הרחבה, ואז לקשור עם מחרוזת (לשמור על הנייר במקום עם רצועת גומי תוך קשירה). לקצץ את כל נייר עודף.
עכשיו לעמוד כל קערה על גיליון גדול של נייר כסף ולהביא את הקצוות מעל, ואז לשים גיליון אחר של נייר על החלק העליון ולהביא אותו מתחת כדי להפוך את חבילה כפולה (זה עושה את puddings אטום למים). לקשור עם חוט יותר, ולעשות ידית להרים קל פנימה והחוצה של המחבת. צפה בסרטון שלנו כדי לראות איך לקשור פודינג כראוי.
להרתיח או קיטור תנור את puddings במשך 8 שעות, ציפוי עם מים לפי הצורך.
הסר מן המחבתות ולהשאיר להתקרר בן לילה. כאשר קר, להשליך את העטיפות מבולגנות מחדש לעטוף בקלף אפייה חדשה, רדיד וחוט. לאחסן במקום קריר ויבש עד חג המולד.
כדי להפוך את חמאת ברנדי, שמנת החמאה עם גרידת התפוז ואת הדובדבן סוכר. בהדרגה להכות את הברנדי או קוניאק וג ' ינג ' ר גזע קצוץ. לשים בקערה קטנה, מזלג העליון אטרקטיבי ולשים במקרר להגדיר. החמאה תשמור במשך שבוע במקרר, או שזה יכול להיות קפוא עד שישה שבועות.
ביום חג המולד, להרתיח או קיטור תנור עבור 1 hr. Unwrap ולצאת. ללהבה, חם ברנדי 3-4 כפות במחבת קטנה, לשפוך אותו על הפודינג ולהגדיר אור אליו.