מלית לחם צדפות-תירס
מלית לחם תירס צדפות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, ביצים, לחם תירס מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם תירס ומילוי צדפות, לחם תירס דרומי ורוטב צדפות (מלית), ו מילוי צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרק, מרווה sprig, רוזמרין sprig בקטן osaucepan; מביאים לרתיחה.
הסר מחבת מחממים ולתת מניות תלולות עד מוכן לשימוש.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה overmedium חום לבשל נקניק, לשבור אותו עם כפית, עד מבושל דרך, 7-8minutes. באמצעות כף מחוררת, מעבירגיל לקערה גדולה, משאיר כל שומן מופחת במחבת.
ממיסים חמאה במחבת; מוסיפים בצל ותפטיר ומבשלים עד מתרכך, על10 דקות.
מוסיפים תערובת בצל, מרווה פרוסה, פטרוזיליה, ותימין לקערה עם נקניק.
מערבבים היטב; מתבלים במלח ופלפל.
Addoysters עם אלכוהול, מרק שמורות (sprigsremoved), וביצים; לזרוק לשלב.
Addcornbread; לזרוק עד מעורבב היטב ולחם סופג את רוב הנוזל.
מילוי כפית לתוך צלחת אפייה 3 ליטר.אם כל נוזל נשאר בקערה, טפטוף 1/4 to1/2 כוס מעל להרטיב לחם תירס (amountvaries בהתאם יובש של לחם תירס).
אופים עד השחמה ונוזל נספג, 1 שעה-1 שעה 15 דקות, tenting עם iftop רדיד מקבל כהה מדי.