מלפפון חמוץ עוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 687 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם גזר, יין יבש למחצה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מלפפון חמוץ עם Escabeche פטריות ותפוחי אדמה מרוסקים, מלפפון חמוץ עוף עם צ'יפס שום ומטבל חמוץ חריף, ו מלפפון חמוץ לימון / Nimboo Kan Achar / Elumichai Oorugai | Nimmakayan Uragaya - קל הודי חמוץ s.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש, משלבים את שדי העוף עם מיץ החמוצים וקמצוץ נדיב של פלפל טחון. לאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר, ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
מלפפון חמוץ מיץ
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מתבלים את רגלי העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגל עוף
4
מחממים 1 כף שמן זית בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
5
מוסיף את רגלי העוף ומבשלים על חום מתון, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
6
מעבירים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי לתבשיל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את היין, עלי המפרץ וגרגירי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
החזירו את רגלי העוף לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
10
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים וצמים בתנור במשך כשעה, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מעבירים את רגלי העוף לצלחת כדי להתקרר מעט. משוך את הבשר מן העצמות; להשליך את העצמות ואת העור. מסננים את נוזל הבישול ומוחקים את התבשיל. להחזיר את נוזל הבישול לסיר ומרתיחים עד הרוטב מצטמצם 1 כוס, על 25 דקות; לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
בינתיים, להעלות את טמפרטורת התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
תייבש את חזה העוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
14
חום 1 כף השמן במחבת חסינה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיפים את השדיים, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד הזהב, על 6 דקות. הפעל ומבשל במשך 2 דקות יותר.
16
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את העוף במשך כ -25 דקות, עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
להעביר את חזה העוף למגש ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
18
לחסל את המחבת ולחמם את 1/4 הנותרים כוס שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
מוסיפים את chard השוויצרי ושום, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים את בשר הרגל מגורר וחצי מהרוטב. כפית את chard ועוף על צלחות ומגישים עם השדיים הצרובים.