קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

מלפפון חמוץ עוף

מלפפון חמוץ עוף
מלפפון חמוץ עוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 687 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם גזר, יין יבש למחצה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מלפפון חמוץ עם Escabeche פטריות ותפוחי אדמה מרוסקים, מלפפון חמוץ עוף עם צ'יפס שום ומטבל חמוץ חריף, ו מלפפון חמוץ לימון / Nimboo Kan Achar / Elumichai Oorugai | Nimmakayan Uragaya - קל הודי חמוץ s.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש, משלבים את שדי העוף עם מיץ החמוצים וקמצוץ נדיב של פלפל טחון. לאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר, ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
מלפפון חמוץ מיץמלפפון חמוץ מיץ
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מתבלים את רגלי העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגל עוףרגל עוף
4
מחממים 1 כף שמן זית בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
5
מוסיף את רגלי העוף ומבשלים על חום מתון, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
6
מעבירים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי לתבשיל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את היין, עלי המפרץ וגרגירי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
החזירו את רגלי העוף לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
10
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים וצמים בתנור במשך כשעה, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מעבירים את רגלי העוף לצלחת כדי להתקרר מעט. משוך את הבשר מן העצמות; להשליך את העצמות ואת העור. מסננים את נוזל הבישול ומוחקים את התבשיל. להחזיר את נוזל הבישול לסיר ומרתיחים עד הרוטב מצטמצם 1 כוס, על 25 דקות; לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
בינתיים, להעלות את טמפרטורת התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
תייבש את חזה העוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
14
חום 1 כף השמן במחבת חסינה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיפים את השדיים, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד הזהב, על 6 דקות. הפעל ומבשל במשך 2 דקות יותר.
16
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את העוף במשך כ -25 דקות, עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
להעביר את חזה העוף למגש ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
18
לחסל את המחבת ולחמם את 1/4 הנותרים כוס שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
מוסיפים את chard השוויצרי ושום, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים את בשר הרגל מגורר וחצי מהרוטב. כפית את chard ועוף על צלחות ומגישים עם השדיים הצרובים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Chard שוויצריChard שוויצרי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20
טפטוף את הרוטב הנותר מסביב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)