קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

ממרח אבוקדו עם חלפיניו חרוכים וצדפות

ממרח אבוקדו עם חלפיניו חרוכים וצדפות
אם יש לכם עלי כוסברה, בצל ירוק, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו עם חלפיניו חרוכים וצדפות, ממרח אבוקדו עם חלפיניו חרוך וצדפות, ו ממרח אבוקדו עם תירס חרוך, שעועית שחורה, בצל ירוק.

הוראות

1
מחממים מחבת גריל. בקערה קטנה, לזרוק את הבצל הירוק, שום jalapeo עם שמן צמחי. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד חרוך בכל רחבי, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה למשטח עבודה ולתת מגניב.
3
דק קוצצים את הבצל הירוק jalapeo ולהעביר לקערה בינונית. מקלפים את שיני השום, מועכים אותם למשחה ומוסיפים אותם לקערה. לגרוף את בשר האבוקדו לתוך הקערה ופירה גס עם מזלג. מקפלים את כוסברה ומיץ ליים לתוך ממרח האבוקדו, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.