קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

ממרח אבוקדו תירס בגריל

ממרח אבוקדו תירס בגריל
ממרח אבוקדו תירס בגריל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר, אוזני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו בגריל תירס מתוק, תירס בגריל וגואקמולי Poblano, ו תירס בגריל וגואקמולי דלעת.

הוראות

1
תירס גריל עד נחמד וזהב, עם סימני גריל טובים על הגרעינים. אפשר להתקרר קצת, ואז לחתוך את הגרעינים את הקורים. תניח בצד. חצי אבוקדו ולהסיר בור.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים אבוקדו לקוביות בתוך העור, ואז לגרוף החוצה עם כפית. בקערה, לשלב גרעיני תירס, אבוקדו לקוביות, עגבניות חתוכות לקוביות, חלפיניו, שום טחון, מיץ לימון, מלח, וכמון. מערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים כוסברה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.