ממרח ביצה וגריבן
ביצה ו Gribenes להפיץ הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שאלוט מקורר כף מיץ לימון, בצל, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים קלויים עם Gribenes, חביתה מושלמת עם ארוגולן וגריבנס, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לכסות את הביצים עם 1 אינץ ' / 3 סנטימטרים של מים ולהביא את המים לרתיחה מעל חום גבוה. ברגע שהמים מגיעים לרתיחה מלאה, לכסות את המחבת ולקחת אותו מהחום.
תן לביצים לשבת במחבת המכוסה, את החום, במשך 12 עד 15 דקות, ואז להסיר אותם מהמים. (או, אם יש לך סיר לחץ, קיטור אותם במשך 7 דקות, ואז להירגע; אלה הם תמיד קל יותר לקלף.) להפעיל את הביצים מתחת למים קרים, או להעביר אותם לאמבט קרח, עד שהם מקוררים ביסודיות. לקלף את הביצים.
בינתיים, בסיר קטן נפרד על חום בינוני, לטגן חצי הבצל ב 1 כפית שמאלץ עד שקוף. זה רעיון טוב לתת להם קמצוץ של מלח כמו שאתה עושה את זה, אל תתבייש.
להעביר את הבצל לצלחת ולאפשר להתקרר מעט.
שלב את כל החומרים למעט סלרי ו gribenes ולעשות כל אחד מהדברים הבאים: לשים אותם דרך מטחנת בשר מצויד בינוני או קטן למות; גס לקצוץ אותם במעבד מזון; קוצצים ביד ולסיים על ידי ריסוק כדי עקביות נעימה עם מזלג. ואז לקפל את הסלרי ואת gribenes.
Reprinted with permission from The Book Of Schmaltz: A Love Song to a Forgotten Fat by Michael Ruhlman, © 2012