ממרח בשכבות מיובשות-עגבניות ובזיליקום
התפשטות שכבתית של עגבניות ובזיליקום עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התבלינים שלך. מתאים ל-20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. אם יש לך קישוטים: גבעולי רוזמרין, גבינת פרמזן, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: מרווחים בשכבות של Sun-dried-Tomato-And-Basil, מרווחים בשכבות של עגבניות מיובשות וארטישוק, ו ממרח גבינת שמנת עגבניות ובזיליקום מיובשים.
הוראות
Beat 2 (8-אונקיה) חבילות גבינת שמנת, חמאה, 1/2 כפית מלח, ופלפל במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. תניח בצד.
לעבד עגבניות מיובשות במעבד מזון עד קצוץ.
להוסיף 1 (3 אונקיה) חבילת גבינת שמנת, רסק עגבניות, 1/4 כפית מלח; תהליך עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. כף לתוך קערה, ולהניח בצד. נגב מיכל של מעבד מזון נקי.
לעבד שום ואת הבא 4 מרכיבים במעבד מזון עד קצוץ.
מוסיף גבינת פרמזן, הנותרים 3-אונקיה חבילת גבינת שמנת, ונותר 1/4 כפית מלח; דופק רק עד מעורבב, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
ריסוס מחבת springform 6 אינץ ' עם ספריי בישול.
מורחים 1/2 תערובת חמאה כוס באופן שווה על החלק התחתון של מחבת springform.
שכבה עם חצי תערובת עגבניות, תערובת חמאה 1/2 כוס, וחצי תערובת בזיליקום; העליון עם תערובת חמאה 1/2 כוס. חזור על שכבות עם תערובת עגבניות נותרת, תערובת חמאה 1/2 כוס, ותערובת בזיליקום נותרת. למעלה עם נשאר תערובת חמאה. מכסים בניילון נצמד; צוננים לפחות 8 שעות.
הפעל סכין בעדינות סביב קצה המחבת כדי לשחרר צדדים.
הסר צדדים של מחבת; להסיר בזהירות את תחתית המחבת, ומניח שכבות פרושות על מגש הגשה.
מגישים עם קרקרים או פרוסות באגט.