בקר ופלפל מוקפץ
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בקר ופלפל מוקפץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לכם בזיליקום, מלח, אורז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מסטייק. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים רצועות לחתיכות 2 אינץ'; להפריש.
מוסיפים שמן למחבת nonstick גדולה, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בשר, שום, והבא 3 מרכיבים; לבשל 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים רצועות פלפל למחבת; מבשלים 6 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. להחזיר בשר למחבת, ולהוסיף חומץ. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. תערובת בשר כפית על אורז.