ממרח גבינת משמש אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל גבינת משמש אגוזים להפיץ. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, ברנדי, ג' ינג'ר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ממרח גבינה כחולה אגוזים, ממרח גבינה אגוזים עם צ'אטני פירות, ו ממרח גבינת משמש אננס.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 12 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
להעביר לקערה; צמרמורת ביסודיות.
להב סכין עמדה בקערת מעבד מזון.
הוסף גבינות ומרגרינה; לעבד עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד מדי פעם.
קו 2 (2 1/2 כוס) תבניות עם לעטוף פלסטיק חובה כבדה.
מורחים תערובת 1/2 כוס גבינה בתחתית כל עובש.
מורחים 1/4 כוס בתוספת 2 כפות תערובת משמש על תערובת גבינה בכל. חזור על שכבות עם תערובת גבינה 1/2 כוס וחצי תערובת משמש הנותרים בכל עובש.
מורחים את תערובת הגבינה הנותרים באופן שווה על כל אחד. כיסוי וצינה. Unmold על צלחות הגשה; לקלף את לעטוף פלסטיק. הקש 2/3 כוס בוטנים בעדינות על כל עובש גבינה.
מקשטים עם פרחים אכילים, אם תרצה. כדי לשרת, להפיץ 1 כף תערובת גבינה על כל gingersnap.