קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות29
מגזין

ממרח גבינת פסטו-עיזים

ממרח גבינת פסטו-עיזים
אם יש לך חומץ בלסמי, גבינת שמנת, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו ממרח גבינת עיזים, סלק ומרח גבינת עזים., ו ממרח גבינת עיזים פימיאנטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעבד את כל החומרים במעבד מזון עד חלקה. צ ' יל 2 שעות לפני ההגשה. לאחסן במקרר עד 1 שבוע, או להקפיא במיכלים אטומים עד 4 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מגישים עם שבבי פיתה קלויים או באגטים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס
בגטבגט
3
Pan-Fried Pesto-גבינת עיזים
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
התפשטות: תערובת גבינה צורה לתוך בולי עץ, לעטוף בנייר שעווה; פרוסת יומני צונן לתוך 1/2 אינץ סיבובים. לטבול סיבובים בביצה מוכה קלות; לדלות בפירורי לחם איטלקיים. מטגנים במחבת על אש בינונית גבוהה בחמאה קטנה 1 דקה בכל צד או עד זהב, ומגישים חם מעל סלט ירוק פריך.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
גבינהגבינה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מחבתמחבת