ממתקי חמאת בוטנים תפוחים
אם יש לכם תפוחים, מקלות מלאכה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים עוגת ממתקים, חמאת בוטנים ממתק עוגה, ו חטיף עוגיות חמאת בוטנים.
הוראות
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה; תרסיס נייר שעווה עם ספריי בישול. לשטוף תפוחים יבשים; להסיר גזע ופריחה מסתיים. הכנס מקל מלאכה לתוך קצה גזע של כל תפוח.
בסיר 2 ליטר, מערבבים סוכר, מים ו 1/4 כוס סירופ תירס.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל על 8 דקות, ללא ערבוב, כדי 149° על מדחום ממתקים או עד כמות קטנה של תערובת ירד לתוך כוס מים קרים מאוד מפריד לתוך חוטים קשים, שבירים. (צפה בזהירות כל כך תערובת לא לשרוף.) מיד להסיר מהחום.
עובד במהירות, לטבול כל תפוח בתערובת סוכר.
מניחים על גיליון עוגיות; בואו לעמוד 4 דקות.
בינתיים, בראש דוד כפול, לערבב הנותרים 3/4 כוס סירופ תירס, חמאת בוטנים וקיצור. מבשלים מעל מים רותחים על 4 דקות, ערבוב כל הזמן עד חלקה. לטבול מצופה תפוחים כמעט לחלוטין בתערובת חמאת בוטנים; רול תפוחים בבוטנים קצוצים, באמצעות ידיים כדי לעזור לדבוק במידת הצורך. חזור אל גיליון עוגיות; להכניס למקרר 15 דקות או עד שנקבע. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.