קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנגו-בזיליקום ואקרין

מנגו-בזיליקום ואקרין
Mango-בזיליקום Vacherin עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 627 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם גלידת vanillan, מנגו ועלי בזיליקום, סוכר של ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: מנגו-בזיליקום Vacherin, Vacherin, ו Vacherin עם קצפת פירות יער מעורבים.

הוראות

1
באמצעות מספריים, לחתוך את הקרטונים מן סורבה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
סורבה מנגוסורבה מנגו
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2
להניח את סורבה על צידו לחתוך כל ליטר לתוך 4 סיבובים. מסדרים את פרוסות סורבה על צלחת מרופדת בניילון נצמד להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיף את עלי הבזיליקום ואת blanch רק עד נבול, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
5
תן מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר את התערובת לבלנדר ו מחית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
תן למחית להתקרר. בקערה בינונית, מערבבים את ריחן הבזיליקום לתוך גלידת הוניל; משאירים פסים גלויים בגלידה. להקפיא את גלידת בזיליקום עד חברה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מסדרים מדפים בחלק העליון, האמצעי והתחתון של התנור וקו 3 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. בקערה בינונית, לטאטא את החלבונים ביצה סוכר ' ממתקים עד חלקה. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים ומקציפים עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר מהחום והכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. לנצח את גרידת הסיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
10
כפית את מרנג הסיד לתוך שקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/2 אינץ 'ונשיקות צינור 1/2 אינץ' על סדיני האפייה מוכנים, על 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
אופים כ 1 1/4 שעות, עד מרנג סיד הם המשרד ויבש; להעביר את המחבתות בין המדפים 3 פעמים אפילו לאפייה. כבה את התנור, prop הדלת פתוחה ולתת מרנג מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עם הסוכר עד פסגות רכות טופס. הכה את גרידת סיד מגוררת לתוך קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
מסדרים את פרוסות סורבה המנגו הקפואות בתחתית קערות רדודות או על צלחות קינוח. למעלה עם סקופים של גלידת בזיליקום. למעלה עם כמה מנשיקות לימון מוקצפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סורבה מנגוסורבה מנגו
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
מקשטים עם מנגו קצוץ, עלי בזיליקום ונשיקות מרנג לימון יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
15
מגישים vacherin מייד.