קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנגו-בזיליקום ואקרין

מנגו-בזיליקום ואקרין
Mango-בזיליקום Vacherin עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 627 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם גלידת vanillan, מנגו ועלי בזיליקום, סוכר של ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: מנגו-בזיליקום Vacherin, Vacherin, ו Vacherin עם קצפת פירות יער מעורבים.

הוראות

1
באמצעות מספריים, לחתוך את הקרטונים מן סורבה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
סורבה מנגוסורבה מנגו
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2
להניח את סורבה על צידו לחתוך כל ליטר לתוך 4 סיבובים. מסדרים את פרוסות סורבה על צלחת מרופדת בניילון נצמד להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיף את עלי הבזיליקום ואת blanch רק עד נבול, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
5
תן מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר את התערובת לבלנדר ו מחית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
תן למחית להתקרר. בקערה בינונית, מערבבים את ריחן הבזיליקום לתוך גלידת הוניל; משאירים פסים גלויים בגלידה. להקפיא את גלידת בזיליקום עד חברה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מסדרים מדפים בחלק העליון, האמצעי והתחתון של התנור וקו 3 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. בקערה בינונית, לטאטא את החלבונים ביצה סוכר ' ממתקים עד חלקה. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים ומקציפים עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הסר מהחום והכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. לנצח את גרידת הסיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
10
כפית את מרנג הסיד לתוך שקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/2 אינץ 'ונשיקות צינור 1/2 אינץ' על סדיני האפייה מוכנים, על 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
אופים כ 1 1/4 שעות, עד מרנג סיד הם המשרד ויבש; להעביר את המחבתות בין המדפים 3 פעמים אפילו לאפייה. כבה את התנור, prop הדלת פתוחה ולתת מרנג מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עם הסוכר עד פסגות רכות טופס. הכה את גרידת סיד מגוררת לתוך קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מסדרים את פרוסות סורבה המנגו הקפואות בתחתית קערות רדודות או על צלחות קינוח. למעלה עם סקופים של גלידת בזיליקום. למעלה עם כמה מנשיקות לימון מוקצפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סורבה מנגוסורבה מנגו
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מקשטים עם מנגו קצוץ, עלי בזיליקום ונשיקות מרנג לימון יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
15
מגישים vacherin מייד.