מנגו-ליים קרח
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? מנגו ליים קרח יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, מנגו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מנגו ליים קרח (nieve De Mango Con Limon), עוגת מנגו קי ליים, ו מנגו ליים קרח.
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לשלב את מנגו, גרידת תפוזים, סוכר, מיץ ליים, ו 1 כוס מים. תהליך עד התערובת חלקה.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה גדולה ולאחר מכן לחץ בעדינות על ולהשליך כל מוצקים (יהיו כ 3 סירופ כוסות).
העברה למקפיא-צלחת בטוחה, לכסות עם פלסטיק, להקפיא עד התערובת היא המשרד 2 אינץ ' מן הצדדים, על 2 שעות.
לגרד לתוך מעבד מזון ולעבד עד התערובת היא slushy. חזור על הקפאה ועיבוד 2 פעמים נוספות, ואז להקפיא לפחות 1 שעה לפני ההגשה. האם קדימה: הקרח יכול להתבצע קדימה ומאוחסן במקפיא, עטוף היטב, עד 2 שבועות.