מנגו פלמבה
מנגו Flambé דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 390 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לך לחנות ותביא רום, מנגו בשלים, סוכר טורבינאדו כמו סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו בננות פלמבה, מרק אפונה אדום עם רום Flambé, ו יש לך פלוטס? להביאם (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 2 צדדים שטוחים של כל מנגו בסכין חדה, חיתוך לאורך לצד בור וחיתוך קרוב ככל האפשר כדי בשר מנגו הוא ב 2 חתיכות גדולות (מילואים נותרים פירות לשימוש נוסף). הפוך דפוס crosshatch עם סכין חדה קטנה, חיתוך פירות על פני העור במרווחים 1/2 אינץ ' ולהיות זהיר לא לחדור. לתפוס פירות בשני קצותיו ולהסתובב החוצה כדי להפוך את צד הבשר קמור.
מסדרים פירות, צד העור למטה, במחבת אפייה רדודה גדולה מרופדת בנייר כסף ומפזרים באופן שווה עם 4 כפות סוכר turbinado (סך הכל). מטאטאים 5 סנטימטרים מחום עד הפרי הוא חום זהוב (זה לא יהיה חום באופן שווה), על 5 דקות. מסדרים פירות על מגש גדול.
מבשלים רום עם סוכר שנותר בסיר קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
הסר מהחום, ואז בזהירות להצית רום עם משחק מטבח ויוצקים, עדיין בוער, על מנגו חם.