מנגו צ'אטני, פרושוטו ופניר
מנגו צ'אטני, פרושוטו ופניר עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 140 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם נאן, גבינת פאניר, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו מנגו צ'אטני, פרושוטו ופניר, צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, ו מנגו צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנגו קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
בסיר קטן, לשלב את רסק עגבניות, צ ' אטני מנגו, שום טחון, ומים על חום בינוני, עד בשילוב היטב. מתבלים את התערובת במלח ופלפל. מבשלים כ 5 דקות ולאחר מכן להסיר את הסיר מהחום ולהניח בצד.
בקערה קטנה, לשלב את מוצרלה, פאניר, פתיתי פלפל אדום, כוסברה, בצל ירוק, כמון טחון ושמן זית כתית. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
הוסף עוד פתיתי פלפל אדום אם אתה אוהב את זה חריף!
סדר את הנאנים על דף עוגיות. מחלקים את רוטב צ ' אטני עגבניות-מנגו באופן שווה בין הנאנים, מתפשט כדי מעיל העליון. מחלקים באופן שווה את תערובת הגבינה בין הנאנים. לזרוק בתנור במשך 10 עד 15 דקות, או עד טחון סביב הקצוות.
בינתיים, לקרוע את הפרושוטו לחתיכות קטנות. כשהפיצות מוכנות, תמלאו אותן עם הפרושוטו הטרי.
חותכים כל naan ל 4, ומגישים!