אם יש לכם סטייק צ'אק בקר, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.
הוראות
1
מוקפץ: בווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה להוסיף את שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
2
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד השחמה, כ 3 דקות. שים בצד צלחת.
מרכיבים שתצטרך
בקר
3
באותו מחבת הבשר היה מבושל, להוסיף את הגזר, סלרי, בצל, פטריות, זנגביל, שום וברוקולי ומערבבים עד רך מעט אבל לא רך, על 3 דקות.
מוסיפים את הבשר למחבת יחד עם חצי מרוטב הויסין, וזורקים כדי לצפות את הבשר. שמור מחצית האטריות lo mein למתכון עגול 2: סלט אטריות קר. מסדרים את החצי הנותר של האטריות lo mein על מגש הגשה העליון עם בקר מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
אטריות מיין לו
רוטב הויסין
פסטה
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
רוטב הויסין: בקערה בינונית, לטאטא את כל מרכיבי הרוטב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
הוסף חצי מוקפץ ולשמור את המחצית הנותרת בפעם הבאה שאתה עושה מוקפץ. רוטב הויסין הנוסף יחזיק מעמד עד 2 שבועות במיכל אטום המאוחסן במקרר.