מנדרין-ברי-שקדים צף
מנדרין-ברי-שקדים צף עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, ג'לטין, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרגריטה ברי חזיז צף, קפה שקדים צף, ו מנדרין ברי קריר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, מערבבים 1/4 כוס סוכר וג ' לטין. מערבבים במים קרים 1/3 כוס; בואו לעמוד עד ג ' לטין הוא רך, על 5 דקות. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד ג ' לטין וסוכר מומסים, על 2 דקות. מערבבים בחלב ובתמצית שקדים.
יוצקים לתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ ' או מחבת. Chill עד המשרד, לפחות 3 שעות; לכסות אם אחסון ארוך יותר (ראה הערות).
עם מקלף ירקות, pare שש דק 4-על ידי 1/2 אינץ רצועות של קליפת תפוז. מיץ מלא במיץ תפוזים ומילואים. עם תחתית שטוחה של זכוכית, למחוץ תרמילי הל; להסיר ולהשליך קליפות.
מניחים רצועות קליפת תפוז, זרעי הל שחורים, ונותר 1/2 כוס סוכר במחבת 1 1/2-ל 2-ליטר. עם כף עץ, לרסק קליפה וזרעים עם סוכר.
מוסיפים 4 כוסות מים; מערבבים מעל חום גבוה עד הסוכר הוא מומס, על 1 דקה.
בואו מגניב, ולאחר מכן להוסיף מיץ תפוזים שמור; לכסות ולקרר עד קר, לפחות 1 1/2 שעות.
יוצקים דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה גדולה.
חותכים ג 'לטין שקדים לתוך ריבועים 3/4 אינץ'; גם להפעיל סכין סביב הצדדים מחבת. עם מרית רחבה, בזהירות להרים קוביות ולהוסיף סירופ כתום הל.
מוסיפים פטל ותפוזים מנדרינית עם הסירופ שלהם; מערבבים בעדינות כדי להפיץ פירות באופן שווה.
מגישים או מכסים ומקררים עד מוכן לשרת (ראה הערות). מצקת לתוך קערות קטנות או משקפיים.