המנה החמה איטלקית המתכון יכולה לספק השתוקקות הים תיכונית שלך על 1 שעה ו 10 דקות. זה מנות ראשונות יש 241 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלק-גבינת מוצרלה רזה, פלפל, אבקת שום ואורגנו. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מנה חמה של חזיר, ראובן מנה חמה, ו המבורגר מנה חמה.
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים את הבקר, 1/2 כוס פטריות, בצל ופלפל ירוק עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, האורגנו, אבקת השום, אבקת הבצל והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כָּתֵף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים פסטה; מניחים בתוך 8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם רוטב בשר ופטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מפזרים 1/4 כוס גבינת מוצרלה ו -2 כפיות גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 35 דקות. לחשוף; מפזרים גבינות שנותרו.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קולקציית טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 320 דולר לבקבוק.
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.