מנהרה של עוגת פאדג'III
מנהרת עוגת הפאדג'השלישית עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 822 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוזים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו מנהרת העוגה השנייה, מנהרת עוגת פאדג', ו מנהרת עוגת פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9 או 10 מחבת שמן אינץ'.
חמאת שמנת או מרגרינה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם. בהדרגה להכות בסוכר ולהמשיך creaming עד אור ורך.
ביד, מערבבים בקמח, ציפוי פאדג', ואגוזים עד מעורבב היטב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 עד 65 דקות. מגניב במחבת במשך 2 שעות ולאחר מכן להסיר ולהמשיך להתקרר במידת הצורך.
טפטוף עם זיגוג או סוכר קונדיטור.