קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנהרה של עוגת פאדג'III

מנהרה של עוגת פאדג'III
מנהרת עוגת הפאדג'השלישית עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 822 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוזים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו מנהרת העוגה השנייה, מנהרת עוגת פאדג', ו מנהרת עוגת פאדג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9 או 10 מחבת שמן אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
תנורתנור
2
חמאת שמנת או מרגרינה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם. בהדרגה להכות בסוכר ולהמשיך creaming עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
ביד, מערבבים בקמח, ציפוי פאדג', ואגוזים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
אגוזי מלךאגוזי מלך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פאדג'פאדג'
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 עד 65 דקות. מגניב במחבת במשך 2 שעות ולאחר מכן להסיר ולהמשיך להתקרר במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
טפטוף עם זיגוג או סוכר קונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
סוכרסוכר