קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות19
מגזין

מנות דגים אפויות עם רוטב לימון-טחינה

מנות דגים אפויות עם רוטב לימון-טחינה
מנות דגים אפויים עם רוטב לימון-טחינה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עלי טימין, ממרח טחינה, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו דג שלם אפוי עם רוטב טחינה וירקות טמפורה, דג אפוי ברוטב טחינה וצנוברים קלויים, ו מנות דגים אפויים עם ברוקולי וסקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. דק לחתוך אחד הלימונים לתוך 8 סיבובים בערך ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את המיץ מן הלימון שנותר עם טחינה בקערת ערבוב קטנה. התערובת תתפוס כמעט מיד לתוך משחה עבה.
מרכיבים שתצטרך
טחינהטחינה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
להוסיף 1/3 כוס מים לטאטא עד חלקה, הוספת מים נוספים עד הרוטב הוא עקביות של רוטב החווה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים שני גיליונות 1512 אינץ ' של נייר קלף על תבנית אפייה מעוטרת. מקפלים כל גיליון חצי לאורכו, ולאחר מכן לפתוח מחדש את הנייר.מסדרים את פרוסות הלימון בצד אחד של כל אחד מהסדינים. למעלה עם שני עלי קורנית, ואחריו פילה דגים. פזר את שאלוט, קישואים ועגבניות שרי (אם משתמשים) סביב הדגים. מתבלים הכל בנדיבות עם מלח ופלפל, טפטוף עם שמן זית. מקפלים את הקלף על הדגים ומלחצים את הקצוות כמו קרום עוגה עד החבילות חתומות בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים בתנור במשך 10 דקות, עד הדג הוא קשקשי ומבושל דרך. אפשר להתקרר במשך כמה דקות לפני הפתיחה, ולאחר מכן לשרת מיד בחבילות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה עם רוטב לימון-טחינה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
טחינהטחינה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.