מנטה אורזו עדשים וסלט פטה
Minty Orzo Lentil וסלט פטה דורש בערך 2 שעות ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי נענע, גבינת פטה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . מתכונים דומים: גזר מנטה, פיסטוק & סלט פטה, סלט שרימפס ופטה עם פסטו שקדים מנטה, ו עדשים וסלט אורזו.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 8 עד 10 דקות; לנקז.
מעבירים פסטה לתוך קערה גדולה, ומערבבים 1 כף שמן זית; מכסים, ומקררים עד מגניב.
מניחים עדשים לסיר קטן, מכסים במים, ומביאים לרתיחה. כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה עד עד העדשים הם מכרז, על 15 עד 20 דקות.
מערבבים את שמן הזית הנותר, חומץ ושום בקערה קטנה.
הסר פסטה מהמקרר; להוסיף עדשים, תערובת שמן, זיתים, גבינת פטה, בצל אדום, מנטה, שמיר; מערבבים עד מעורבב היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.