מניקוטי בייקון וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון וגבינה מניקוטי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 659 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מוצרלה חלב בצפיפות, מלח כשר, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו בייקון & בקרמל בצל מניקוטי, גבינת מניקוטי הטובה ביותר, ו מניקוטי בקר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור manicotti: מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס 9 על 11 אינץ סגלגל או מלבן צלחת אפייה עם שמן צמחי תרסיס.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים רותחים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השמן והפסטה. מבשלים עד רק רך, אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 5 עד 7 דקות.
מסננים ומכסים בניילון נצמד כדי למנוע את התייבשות הפסטה.
במחבת nonstick גדולה, לבשל את הבייקון עד פריך וחום, על 7 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד להתקרר.
בקערה גדולה, מוסיפים את הבייקון המקורר, התרד, ריקוטה, פרמזן, 1/2 מלח כפית, פלפל, אגוז מוסקט וביצה. מערבבים עד בשילוב טוב. באמצעות כפית קטנה, למלא את צינורות מניקוטי עם תערובת ריקוטה.
עבור הרוטב: להביא את השמנת, חלב, קמח, מלח, פלפל ואגוז מוסקט לרתיחה בסיר כבד, בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את המוצרלה בקבוצות, מטאטא כל הזמן, עד שהרוטב סמיך וחלק. להפחית את החום נמוך ומבשלים 1 דקה, לטאטא מדי פעם.
להקציף ברוטב בזיליקום עגבניות.
יוצקים חצי מהרוטב על תחתית תבנית האפייה מוכנה. לסדר את מניקוטי בשכבה אחת על הרוטב.
יוצקים את הרוטב שנותר על גבי מניקוטי העליון עם מוצרלה.
טפטוף בשמן זית ולכסות את הצלחת בנייר כסף.
אופים עד מחומם דרך מבעבע, 20 עד 25 דקות.