קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

צדפות צרובות עם כרוב מטוגן ירוקים ורוטב סיידר

צדפות צרובות עם כרוב מטוגן ירוקים ורוטב סיידר
המתכון צרוב צדפות עם כרוב מטוגן ירקות וסיידר רוטב יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צדפות מאוד צוללן, יין, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, כרוב מטוגן ירוק, ו שעועית מטוגנת עם כרוב ירוק ובשר חזיר.

הוראות

1
בסיר גדול, חום 1 כף שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום מתון עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את כרוב הירוקים ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד כרוב הם נבולים, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף את כל אבל 1/3 כוס של ציר עוף לכרוב ולהביא לרתיחה. מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד למכרז, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים 2 כפות של חומץ סיידר ו 2 כפות של החמאה ומבשלים במשך 10 דקות נוספות; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
8
מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומפזרים את הקמח, מקישים את העודף. במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הצדפות ומבשלים על אש גבוהה עד הזהב בתחתית, על 4 דקות. הפעל ומבשל את הצדפות עד השחמה קלה מבושל דרך, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
10
להעביר את הצדפות לצלחת גדולה ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
11
להחזיר את המחבת לחום גבוה.
12
מוסיפים את סיידר התפוחים, את 1/3 כוס הנותרים של ציר העוף ו 1 כף של חומץ ומבשלים, מגרד את כל חתיכות משחימים, עד מופחת מעט, 5 דקות. להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את שאר 2 כפות החמאה ולנער את המחבת עד החמאה משולבת. מסננים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
13
באמצעות כף מחוררת, תלולית את הכרוב על 8 צלחות. מעל כל מנה עם 2 צדפות ורוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.