קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

מבשלים את הספר: כרוב ירוק עם צ'ילי Poblano ו צ' וריסו

מבשלים את הספר: כרוב ירוק עם צ'ילי Poblano ו צ' וריסו
המתכון לבשל את הספר: כרוב ירוק עם צ'ילי Poblano ו צ' וריסו יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 373 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך שמן canolan, צ'וריסו, כרוב ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו כרוב ירוק עם Guanciale ו Chiles, צ'וריסו ממולא Poblano צ' ילי עם חמוץ מתוק Escabeche, ו לבשל את הספר: ברוקולי Rabe עם צ'ילי ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמן למחבת 12 אינץ 'או מחבת סאוט ולהגדיר על חום גבוה, וכאשר הוא מנצנץ, להוסיף את צ' וריסו. לבשל, לחתוך את הנקניק (טרי) עם החלק האחורי של כף, עד הנקניק הפך את רוב השומן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את poblanos, וממשיכים לבשל עד שהם התרככו מעט צ ' וריסו מבושל דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את השום, חצי כרוב, מלח, ו 2 כפות מים למחבת. מבשלים, הופכים את הכרוב עם מלקחיים ומוסיפים יותר ירקות כמו אלה בנבול המחבת, עד שכל הכרוב נמצא במחבת. המשיכו לבשל עד שהמכסה יתרכך ויהפוך לירוק כהה, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל את הכרוב, הופכים אותם מדי פעם, עד שהחומץ התאדה לחלוטין והמחבת יבשה, כ -3 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח, אם יש צורך, ומחלקים את הכרוב, poblanos, ו chorizo בין 4 צלחות חמות.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.