קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

מניקוטי עם גבינה

מניקוטי עם גבינה
אם יש לכם פטרוזיליה, מלח, גבינת ריקוטה חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . נסו גבינת מניקוטי הטובה ביותר, מחרוזת גבינה מניקוטי, ו גבינת מניקוטי בשרנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז להתקרר על נייר שעווה או רדיד אלומיניום כדי למנוע את האטריות להידבק זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל; ממלאים מניקוטי בתערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מניקוטימניקוטי
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מורחים שכבה דקה של רוטב ספגטי בתחתית ומסדרים מניקוטי בשכבה אחת; מכסים ברוטב שנותר. כיסוי צלחת עם רדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מניקוטימניקוטי
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
הסר רדיד ואופים במשך 15 דקות יותר; לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום