מניקוטי עם גבינה
אם יש לכם פטרוזיליה, מלח, גבינת ריקוטה חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . נסו גבינת מניקוטי הטובה ביותר, מחרוזת גבינה מניקוטי, ו גבינת מניקוטי בשרנית (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז להתקרר על נייר שעווה או רדיד אלומיניום כדי למנוע את האטריות להידבק זה לזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל; ממלאים מניקוטי בתערובת גבינה.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מורחים שכבה דקה של רוטב ספגטי בתחתית ומסדרים מניקוטי בשכבה אחת; מכסים ברוטב שנותר. כיסוי צלחת עם רדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
הסר רדיד ואופים במשך 15 דקות יותר; לשרת.