קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מסקרפונה וקרם שוקולד מריר בכוסות שוקולד לבנות

מסקרפונה וקרם שוקולד מריר בכוסות שוקולד לבנות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תמצית vanillan, שמנת מתוקה, שוקולד חצי מתוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה, וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, ו חטיפי עוגת שוקולד לבן ומריר עם גבינת שמנת שוקולד.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כוסות מאפינס בשורה 8 עם ספינות נייר. ממיסים את השוקולד הלבן על גבי דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב עד חלקה. כף 1 כף שוקולד נמס לתוך כל אניה נייר. באמצעות מברשת מאפה, מעיל את השוקולד באופן שווה על הקרקעית מעלה את הצדדים של ספינות. להקפיא עד השוקולד הוא מוצק, כ -30 דקות. הרימלט את השוקולד הלבן בקערה. כף 1 כף לתוך כל כוס מברשת על התחתונה במעלה הצדדים, ויצרו מעיל שני. להקפיא עד להגדיר לחלוטין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מברשת מאפהמברשת מאפה
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
ממיסים את השוקולד מריר-מתוק על גבי דוד כפול נקי מעל מים רותחים, ערבוב עד חלקה. בשלב זה, להפריש להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקרם וסוכר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. תניח את הקצפת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את גבינת מסקרפונה, שוקולד מריר מומס, קליפת תפוז, ווניל בקערה גדולה רק עד חלקה ומבריקה, על 30 שניות (לא overmix). מקפלים את הקצפת לתוך תערובת השוקולד ב 2 קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מעבירים את המוס לשקית מאפה עם קצה כוכב. מקטרת את המוס לתוך כוסות השוקולד הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מפזרים את תלתלי השוקולד הלבן על המוס ומגישים מיד, או מכסים ומקררים בין לילה, ולאחר מכן נותנים לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד