מעיים מוקפצים עם משחת שעועית צ'ילי
מוקפץ מטוגן עם רסק שעועית צ'ילי עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. הבצל, חופן, חופן, חופן, כל, כל, כל לעשות את זה מתכון זה לוקח את כל זה לוקח את כל זה לוקח את זה לוקח את כל זה לוקח את זה לוקח את זה לוקח את זה לוקח את זה לוקח את זה כל כך הרבה זמן. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו מולים מוקפצים עם צ'ילי ושעועית, מעיים מוקפצים עם חרדל כבוש ושעועית שחורה מותססת, ו ממרח דגים מוקפצים עם חצילים וסקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מעיים, בצל, שום, עלה דפנה ויין בסיר גדול. מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. צמצם לרתיחה וטבח שנחשפו עד מעיים הוא רך מאוד, כשלוש שעות.
הסר מהחום ולאפשר מעיים להתקרר בנוזל עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר טיול, יבש בזהירות, וחותכים לרצועות ברוחב 1/4 אינץ 'ואורך 2 אינץ'.
שמן חום מעל חום בינוני גבוה בווק עד מנצנץ.
הוסף 1/3 של מעיים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד השחמה ופריך סביב הקצוות, 5 עד 7 דקות.
להעביר מעיים עם מלקחיים או כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת. חזור עם שתי קבוצות שנותרו.
יוצקים את כל אבל 1 כף שמן. להחזיר ווק לחום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים ממרח שעועית צ ' ילי ושעועית שחורה ומטגנים עד ריחני, כ -20 שניות.
מוסיפים בצל ירוק ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד ריחני, כ -30 שניות יותר.
מוסיפים פלפל סצ 'ואן וצ' ילי (אם משתמשים), ואז מוסיפים מעיים. לזרוק לערבב מרכיבים, ולאחר מכן מיד להוסיף רוטב סויה והיין לווק ומטגנים במשך 10 שניות יותר.