קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות3
ציון בריאות1
מגזין

מערבבים שעועית ירוקה מטוגנת עם זנגביל ובצל

מערבבים שעועית ירוקה מטוגנת עם זנגביל ובצל
מערבבים שעועית ירוקה מטוגנת עם זנגביל ובצל הוא מתאבן המשמש 3. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש שמן בוטנים, פלפל, בצל, וסוכר. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). שורש לוטוס מוקפץ עם שומשום ובצל ירוק, שעועית ירוקה מוקפצת, ו שעועית ירוקה מוקפצת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
חום שמן בווק עד מנצנץ חם: 
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מחממים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה על המבער החם ביותר שיש לך במשך כ 90 שניות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיף את שמן הירקות ולתת לו לחמם עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
4
(לזרוק רסיס של בצל לתוך השמן כאשר אתה חושב שזה חם. אם השמן חם מספיק, הבצל יהיה לרחוש.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מוסיף את השעועית הירוקה לחתוך, בצל פרוס וג ' ינג ' ר julienned וזורק לשלב. לשבור את כל גושים של בצל פרוס שאולי דבקו זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מורחים הכל במחבת ולתת לו לצרוב ללא שינוי במשך כל מקום בין 30-90 שניות, אתה רוצה לקבל קצת בראונינג על הירקות. מערבבים את הירקות ולתת לשבת עוד 30-90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השום הפרוס, מערבבים שוב ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים תערובת של רוטב סויה וסוכר, מערבבים ומטגנים כמה שניות: 
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מערבבים את רוטב הסויה והסוכר יחד ויוצקים לתוך המחבת. כבה את החום ומיד לזרוק את הירקות לשלב. הרוטב יתחיל לקרמל ויכול להישרף אלא אם כן אתה שומר הכל זז במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
יוצקים את שמן השומשום על השעועית הירוקה והבצל ומפזרים פלפל שחור. לזרוק לשלב עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מגישים מיד או לתת מנוחה ומגישים בטמפרטורת החדר. השעועית עדיין צריכה להיות קצת פריך. הם יבשלו קצת יותר בחום השיורי של המחבת או צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'