מקורמיק: חטיפי מערבולת קרמל קינמון
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ההר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל מקורמיק קינמון קרמל מערבולת ברים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 186 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מתכון זה מכלמתכונים יש 23 אוהדים. אם יש לכם חלב, סוכר חום היטב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו קינמון מערבולת עוגת גבינה ברים, קרמל מערבולת דלעת עוגת גבינה ברים, ו פסיפלורה קרמל זהב מטבעות, שוקולד מכוסה קרמל שקדים קסם שעועית, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח בקערה בינונית. הניחו בצד.
מערבבים סוכר חום, חמאה, ביצים, וניל ופקאן בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים היטב. שומרים 1 כוס מהבלילה.
מורחים את הבלילה שנותרה לתבנית אפייה משומנת קלות בנייר כסף 13 על 9 אינץ'.
אופים 15 דקות או עד ליציבות.
קרמל מיקרוגל וחלב בקערה הניתנת למיקרוגל בגובה 2 עד 3 דקות או עד שהקרמל נמס לחלוטין, תוך ערבוב אחרי כל דקה.
יוצקים מעל שכבת אפוי במחבת, מתפשט בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. זרוק שמורות 1 כוס הבלילה על ידי כפיות מעל קרמל שכבה.
חותכים את הבלילה בסכין מספר פעמים לקבלת אפקט שיש.
אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר. מצננים במחבת על רשת. הרם מהמחבת.