מקלות דג פרמזן
מקלות דג פרמזן הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 472 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 51 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל דיז'ון, יוגורט דל שומן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 21 דקות. נסו מקלות דגים לא מטוגנים, מקלות דגים, ו מקלות דגים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
יש לשטוף את פילה הסלמון להתייבש עם מגבות נייר.
חותכים את הדג לשניים כדי להפוך 2 פילה כל כ 4 על ידי 4 1/2 אינץ ' בגודל. החל בקצה הארוך ביותר, לחתוך את הפילה לחתיכות 1/2 אינץ'.
הנח את החלקים הרחבים ביותר, מהמרכז, לחתוך את הצד למטה, וחתך לאורכים וחצי כך שכל החתיכות הן במידה שווה על 1/2 על ידי 1/2 על ידי 4 1/2 אינץ ' בגודל.
מניחים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את החלבונים בקערה אחרת ומכים עד מקציף, כ -30 שניות.
מערבבים את פרמזן ופירורי לחם בקערה שלישית.
מעיל את חתיכות הסלמון בקמח מתובל וטפיחה כדי להסיר כל עודף קמח. טובלים את הסלמון המשוריין בחלבון הביצה ולאחר מכן לתוך תערובת פרמזן, בעדינות לחיצה על התערובת לתוך הדגים.
מניחים את חתיכות הסלמון בפירורי לחם על תבנית אפייה משומנת בנדיבות.
אופים במשך 15 עד 20 דקות עד חום זהוב.
מערבבים את המיונז, יוגורט, חרדל דיז ' ון ופטרוזיליה (או עירית, אם משתמשים) בקערה טבילה קטנה.
מסדרים את מקלות הדגים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב הטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.