מקלות דגים עם רוטב מרינרה הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לכם פירורי לחם מתובלים, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. נסו מקלוני דגים מרינרה, פרמזן מצופה מקלות קישואים אפויים עם רוטב מרינרה, ו מקלות דגים עם רוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 500 מעלות F. לרסס גיליון אפייה כבד בנדיבות עם תרסיס שמן צמחי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שים את חלב החמאה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את רצועות הדגים, מערבבים למעיל, ומניחים לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הפרמזן, פירורי לחם ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הסר את הדגים מן החמאה, המאפשר עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה, לדלות בתערובת פירור הלחם כדי מעיל לחלוטין, לחיצה לדבוק. מסדרים את הדג המצופה בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה. טפטוף קל עם שמן זית ואופים עד לזהב ופריך, כ -14 דקות. מגניב מעט לארגן על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
בסיר קטן, מחממים את רוטב המרינרה מעל חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מגישים את המרינרה לצד מקלות הדגים כרוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.