מקלות טופו פריכים עם מרינרה
אם יש לכם שמן צמחי, קורנפלקס גס, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. מתכונים דומים: מקלוני דגים מרינרה, מקלות גבינה שום עם מרינרה, ו מקלות דגים עם רוטב מרינרה.
הוראות
גלישת בלוק טופו בכמה שכבות של מגבות נייר כבדות. לחץ עם אובייקט כבד במשך כ 30 דקות כדי להסיר עודף מים.
הסר מגבות נייר, טופו טופו יבש, לחתוך לאורכו לתוך 8 פרוסות.
חותכים כל חתך לרוחב ל 3 מקלות.
מניחים חלבונים בצלחת רדודה.
הוסף 1 כף מים; מערבבים היטב עם מקצף.
מערבבים קורנפלקס, גבינה, 1/4 כפית מלח, והבא 3 מרכיבים; מערבבים עד מעורבב היטב. לטבול 1 טופו מקל לתוך תערובת ביצה לבן; לדלות בתערובת קורנפלקס, המכסה את כל הצדדים. חזור על הנוהל עם מקלות טופו הנותרים, תערובת ביצה לבן, ותערובת קורנפלקס.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים מקלות טופו ומבשלים 3 דקות או עד להשחמה קלה. הפוך מקלות טופו מעל ומניח על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד הציפוי הוא פריך ומקלות מחוממים היטב.
מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית.
מערבבים רוטב מרינרה ופלפל אדום בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות, ערבוב לאחר 1 דקה.
מגישים מקלות טופו מיד עם רוטב.