קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מקלות פיצה פפרוני

מקלות פיצה פפרוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מקלות פיצה פפרוני. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם פטריות, רוטב עגבניות ובזיליקום, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מקלות פיצה פפרוני גביני, פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, ו פיצה פפרוני עם מחבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפרוס את עטיפות אגרול אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
2
מניחים חתיכה אחת של גבינת מחרוזת במרכז ליד הקצה, ולאחר מכן לארגן קצת פפרוני, פטריות פרוסות ושום סביב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מחרוזת גבינהמחרוזת גבינה
פטריותפטריות
פפרוניפפרוני
גבינהגבינה
שוםשום
3
מגלגלים את גבינת המיתרים קצת, מקפלים בצדדים, ואז ממשיכים להתגלגל, ולאטום את הקצה על ידי לחות עם מים. חזור עם עטיפות שנותרו, גבינה וסתימות.
מרכיבים שתצטרך
מחרוזת גבינהמחרוזת גבינה
גבינהגבינה
מיםמים
גלולגלול
4
שמן חום במחבת כבדה גדולה, או טיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C). מטגנים מספיק כדי להתאים באופן רופף במחבת, הופך פעם אחת לאחר כ 5 דקות. המשך לטגן במשך 3 עד 5 דקות נוספות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
מחבתמחבת
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
לחמם את רוטב הפסטה בקערת הגשה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
7
מגישים את מקלות פיצה פפרוני על מגש עם קערת רוטב לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
פפרוניפפרוני
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין