קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות1
ציון בריאות1
מגזין

מקצרה

מקצרה
מקצרה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 1011 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את המשקה הזה. אם יש לך ורמוט חדור צ'אי, קלבדוס, דולין רוז ורמוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכונים דומים: .

הוראות

1
הוסף שקית תה אחת של תה צ ' אי ל vermouth, reseal ו להחדיר במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
ורמוטורמוט
2
הסר שקית תה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
1
שלב Versawhip ו סיידר תפוחים, להתמזג עם בלנדר יד (ליד פני השטח כדי aerate ככל האפשר).
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2
מניחים במיכל מכוסה, ולנער במרץ לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3
לקוקטייל: למלא זכוכית ערבוב עם קרח.
מרכיבים שתצטרך
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
4
מוסיפים קלבדוס, צ ' אי חדור ורמוט, וביטר. מערבבים היטב עד צונן ומאמץ לתוך כוס קוקטייל. קצף סיידר תפוחים כפית לכסות העליון של קוקטייל.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
CalvadosCalvados
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
ורמוטורמוט
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
צ ' איצ ' אי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.