תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מק וגבינה. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1054 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה טריים, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים את החמאה ו-2 כפות שמן זית במחבת גדולה (12 אינץ'), מוסיפים את הפטריות ומבשלים מעל חום בינוני במשך 3 עד 5 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השרי וממשיכים לטגן עוד כמה דקות, עד שהשרי נספג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
5
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים טיפת שמן זית וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 6 עד 8 דקות, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
לנקז היטב.
8
בינתיים, ממיסים את חמאת הכמהין בסיר גדול (4 ליטר) ומקציפים בקמח. מבשלים 2 דקות על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. לאט לאט לטאטא את החלב החם ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד הרוטב הלבן מעובה ושמנת. את החום, להוסיף את Gruyere, צ ' דר, 1 1/2 כפות מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
Gruyere
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מערבבים את הפסטה, הרוטב והפטריות בקערה גדולה ויוצקים אותם לתבנית אפייה של 10 על 13 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מניחים את השום והפטרוזיליה בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב פלדה ודופק עד שהם טחונים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיפים את פירורי הלחם והדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
12
מפזרים את הפירורים על הפסטה ואופים במשך 35 עד 45 דקות, עד שהרוטב מבעבע והפירורים בצבע חום זהוב.