מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה עיקרית זו מכילה 878 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -60 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 57 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פלפל, אטריות ביצים רחבות, שמנת כבדה וקמח. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל אמריקאי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 67% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מקרוני Gruyère ואמנטלר עם בשר חזיר וקוביות חמצמץ מתוך 'Melt: The Art of Macaroni and Cheese' , Cheddar Smoked and Cheese Brisket Macaroni and Cheese , and Two Cheese Butternut Squash Macaroni & Cheese and Daycare .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
מחמאה תבנית זכוכית בגודל 13 על 9 אינץ' ומניחים בצד. מבשלים את האטריות בסיר גדול של מי מלח רותחים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב תכוף, כ-5 דקות.
מסננים היטב, אך לא שוטפים.
מקציפים את השמנת, החלב, הקמח, 1/2 כפית מלח ופלפל בקערה גדולה כדי להתערבב. מערבבים פנימה 1 כוס פונטינה, 1/2 כוס פרמזן, 1/2 כוס מוצרלה, חזיר, אם משתמשים, ופטרוזיליה.
מוסיפים את האטריות ומערבבים לציפוי.
מעבירים את תערובת האטריות לתבנית האפייה המוכנה. לזרוק את 1 כוס פונטינה הנותרת, 1/4 כוס פרמזן, ו-1/4 כוס מוצרלה בקערה קטנה כדי להתמזג.
מפזרים את תערובת הגבינה על תערובת האטריות.
אופים עד שהרוטב מבעבע והגבינה נמסה ומתחילה להשחים מלמעלה, כ-20 דקות.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור מקרוני וגבינה. עם מק אנד צ'יז עשיר וצ'יזי תרצה לנקות את החך עם משהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.