מקרוני וגבינה בסגנון דרומי
מקרוני וגבינה בסגנון הדרומי יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. זה הוא זול מתכון לחובבי האוכל הדרומי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, גבינת צ'דר, תערובת מקרוני וגבינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה בסגנון דרום, מקרוני וגבינה דרומית קלאסית, ו דרום אפוי מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבשיל קדירה של 2 1/2 ליטר.
הניחו חבילת גבינה מהתערובת בצד. הביאו לרתיחה סיר מים מומלחים קלות. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם מבושלים יציבים לנגיסה, 5 דקות.
מסננים ושומרים מי בישול פסטה.
להקציף בקערה תכולת חבילת גבינה שמורה עם חלב אידוי, ביצים, מלח ופלפל.
שכבו מחצית מהמקרוני המבושל בכלי הקדרה המוכן, ואחריהם מחצית פרוסות גבינת הצ ' דר בשכבה. נקודה עם חצי חמאה. חזור על שכבות, תוך שימוש במחצית הנותרת של מקרוני מבושל, פרוסות גבינת צ ' דר שנותרו וחמאה שנותרה.
יוצקים תערובת חלב מתאדה על תבשיל. אם תערובת החלב המאודה לא מגיעה לראש הקדירה, שפכו מספיק מי בישול פסטה לכיסוי.
אופים בתנור שחומם מראש עד לבעבע, כ-45 דקות.