מקרוני וגבינה עם פרושוטו
מקרוני וגבינה עם פרושוטו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לכם מקרוני מרפק, חלב, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקרוני חמש גבינה עם פרושוטו ביטים, אדום הוק מקרוני וגבינה עם פרושוטו וריבת פטל, ו כוסות מקרוני וגבינה עטופות בפרושוטו.
הוראות
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור; מחממים ל 204°. חמאה 11x7-inch זכוכית תבנית אפייה. מבשלים מקרוני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
להקציף 1/2 כוס Gruyère, שמנת, חלב, פרושוטו, פרמזן ואגוז מוסקט בקערה גדולה להתמזג.
מוסיפים מקרוני וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים נשאר 1 כוס Gruyère מעל.
אופים עד גבינה נמסה ומקרוני וגבינה ערכות, על 20 דקות.