מקרוני עם גבינה ונקניקיות
מקרוני עם גבינה ונקניקיות הם המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו רוטב פלפל, חרדל טחון, פופקורן במיקרוגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. נסו כרוב ונקניקיות בבירה, נקניקיות קלויות עם בצל מטוגן בבירה, ו נקניקיות מטוגנות עם סלט תפוחי אדמה חם (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 2 1/2-קדרה עם ספריי בישול. מבשלים ולנקז מקרוני לפי הוראות החבילה באמצעות זמן טבח מינימלי. יש לשטוף ולחזור לסיר.
בעוד מקרוני הוא בישול, בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה 2 עד 3 דקות או עד מתרכך. מערבבים בקמח; לבשל ומערבבים 1 דקה. בהדרגה מערבבים חצי וחצי, חרדל, רוטב פלפל ומלח; חום עד מעובה מבעבע, ערבוב כל הזמן, כ 5 דקות. מערבבים בירה.
הסר מהחום; תן לעמוד 2 עד 3 דקות. מערבבים בגבינה עד מומס.
מוסיפים נקניקיות למקרוני מבושל. מערבבים ברוטב גבינה. תערובת מקרוני כפית לתוך תבשיל.
אופים 30 עד 40 דקות או עד מבעבע העליון מתחיל חום. למעלה עם פופקורן ממש לפני ההגשה.