קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

מקרוני צ'דר לבן עם בייקון ותימין

מקרוני צ'דר לבן עם בייקון ותימין
מקרוני צ'דר לבן עם בייקון ותימין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 811 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי טימין, חלב, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה די טוב. נסו גבינת צ'דר לבנה מקרוני וגבינה, גבינת צ'דר לבנה שמנת מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה בייקון צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומפזרים 1 כף גבינת פרמזן סביב החלק הפנימי של המנה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את פנה חשפו, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
פנה!פנה!
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מניחים את חתיכות הבייקון למחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד באופן שווה השחמה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. שמור 1/4 כוס של טיפות בייקון. תניח את חתיכות הבייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
ממיסים חמאה ובייקון יחד בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
לטאטא את הקמח, ערבוב לעתים קרובות עד התערובת יוצרת משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
להקציף בחלב, קצת בכל פעם, ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד מעובה. מערבבים את הקורנית, מלח ופלפל, ולאחר מכן לטאטא 1/4 פרמזן כוס 3 גבינות צ 'דר כוסות, ערבוב כל הזמן עד גבינת צ' דר נמסה והרוטב הוא חלק ועבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
רוטברוטב
טימיןטימין
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מערבבים את פסטה פנה מבושל לתוך רוטב הגבינה, ולאחר מכן לערבב קלות בבייקון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פנה מבושלפנה מבושל
רוטב גבינהרוטב גבינה
בייקון מבושלבייקון מבושל
10
מורחים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ומפזרים 1/2 גבינת צ ' דר כוס מעל. מכסים את הצלחת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפסטה חמה ומבעבעת, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר את הצלחת מהתנור, והפעל את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר את נייר הכסף, לצלות את הצלחת עד ציפוי הגבינה הוא השחמה פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום