קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

מקרל עם זיגוג כתום & Harissa

מקרל עם זיגוג כתום & Harissa
מקרל עם כתום & Harissa זיגוג הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1169 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 90 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו כוסברה, צנוברים, האריסה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: מקרל בגריל עם harissa & כוסברה קוסקוס, מקרל בגריל עם זיגוג סויה מתוק, ו דבש, סויה ובירה צלויים מקרל עם זיגוג שומשום סיד.

הוראות

1
מנפים קמח עם פפריקה מעושנת ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2
מגלגלים את פילה מקרל בתערובת הקמח מנופה. לנער את עודף קמח ולהגדיר את הדגים בצד אחד layer.To הפוך את זיגוג; לשים 1 כף שמן זית, גרידת תפוזים ומיץ ואת הדבק האריסה לתוך קערה קטנה, ולטפטף יחד.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
HarissaHarissa
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים שמן זית שנותר במחבת עם עד חם מאוד. מטגנים את פילה הדגים במשך 5 דקות בצד העור, ואז בצד הבשר.כאשר הדגים מבושלים כמעט (זה צריך להיראות מוצק), לשפוך על זיגוג תפוז האריסה; להביא לרתיחה ולאפשר את הנוזל לבועה עד דביק.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
HarissaHarissa
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים על צנוברים וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.